HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

Cip ile otomobil çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Düzce'de cip ile otomobil çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.
18.11.2023 23:19
Cip ile otomobil çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı
Cip ile otomobil çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı
Düzce'de cip ile otomobil çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralı otomobil sürücüsü, ambulanstan inerek kaza yaptığı aracına bakınca gözlerine inanamadı.

Olay, Bahçeşehir bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Düzce'den Bahçeşehir istikametine seyir halinde olan Arif K. idaresindeki 34 HOD 058 plakalı Nissan marka cip, Metek kavşağında Mehmet Ş. idaresindeki 54 AEU 074 plakalı Fiat marka araçla çarpışarak savrularak trafik ışığını devirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada Fiat marka otomobil sürücüsü Mehmet Ş. ve eşi Ayşe Ş. yaralandı. Ambulansa alınan 2 yaralıdan Mehmet Ş., ambulanstan inip olay yerine bakınca gözlerine inanamayıp kısa süreli tepki gösterdi.

Cip ile otomobil çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Daha sonra sürücü ambulansa alındı. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)ogutfm.com
Tüm hakları Öğüt FM - Radyo Öğüt - 102.1 / Düzce adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr