HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 07 MAYIS 2024, SALI

Düzce tarımsal üretim planlanmasına hazırlanıyor

Düzce Tarım Müdürlüğünde tarım ürünleri ile ile ilgili yapılacak olan çalışmalar konuşuldu.
09.11.2023 20:18
Düzce tarımsal üretim planlanmasına hazırlanıyor
Düzce tarımsal üretim planlanmasına hazırlanıyor
Düzce Tarım Müdürlüğünde tarım ürünleri ile ile ilgili yapılacak olan çalışmalar konuşuldu.

Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğünce tarımsal üretimin planlanması hakkındaki yönetmelik dahilinde ve sözleşmeli üretim konusunda ilgili şube müdürleri ile tarımsal üretim biriminin katıldığı tarımsal üretim planlaması hazırlık toplantısı yapıldı.

Tarım ve Orman Düzce Müdürü Esra Uzun başkanlığında ki toplantıda tarımsal üretim konuşuldu.

Esra Uzun "Yakın geçmişte yaşanan pandemi süreci ve uluslararası gelişmelerin tarım sektörünün ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir. Ekonomik, sosyal ve çevresel açıdan yaşanan gelişmeler, küresel iklim değişikliği, su azlığı, artan nüfus ve gelir seviyesi ile kentleşme sonucunda gıdaya olan talep artışı nedenleriyle doğal kaynakların etkin bir şekilde kullanılmasına imkan sağlayacak Tarım ve Orman Bakanlığımızın tedbirleriyle tarımsal üretim planlamasının yürürlüğe konduğunu ve bunun için Düzce'de hazırlık çalışmalarının başladı" dedi.

Toplantıda bitkisel, hayvansal ve su ürünleri üretimine yönelik sunumlar yapılarak önümüzdeki süreçte üretim planlaması ve sözleşmeli üretim konularında yapılacak çalışmalar ve Düzce'de münavebeye alınacak ürünler değerlendirildi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)ogutfm.com
Tüm hakları Öğüt FM - Radyo Öğüt - 102.1 / Düzce adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr