HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 28 MAYIS 2024, SALI

Düzceli Tenisçiler Zonguldak'taki Turnuvadan 5 Madalya İle Döndüler

Düzce'nin genç tenisçileri, Zonguldak Tenis Kulübü'nde düzenlenen 14 yaş Türkiye Serisi Tenis Turnuvası'nda başarılı bir performans sergileyerek 5 madalya ile geri döndüler.
06.07.2023 20:57
Düzceli Tenisçiler Zonguldak'taki Turnuvadan 5 Madalya İle Döndüler
Düzceli Tenisçiler Zonguldak'taki Turnuvadan 5 Madalya İle Döndüler

Düzce'nin genç tenisçileri, Zonguldak Tenis Kulübü'nde düzenlenen 14 yaş Türkiye Serisi Tenis Turnuvası'nda başarılı bir performans sergileyerek 5 madalya ile geri döndüler. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya katılan Düzceli sporcular, büyük bir başarı elde ettiler.



Alperen Ayıntap turnuvada birinci olurken, Ömer Esen ve Tuğra Özdemir ikinci sırayı paylaştı. Çınar Özdemir ve Can Batu Vural ise üçüncü olarak madalya kazandılar. Bu başarılarından dolayı genç sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı tarafından tebrik edildi.



Düzce'nin tenis yeteneklerinin bu turnuvada gösterdiği performans, hem ilin spor potansiyelini ortaya koyması açısından hem de genç tenisçilerin geleceğe umutla bakması açısından büyük önem taşıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, başarılı sporcuları tebrik ederek, gelecek müsabakalarda da aynı başarıyı sürdürmelerini diledi. Bu tür turnuvaların genç sporcuların yeteneklerini geliştirmesi ve rekabet ortamında deneyim kazanmaları açısından önemli olduğunu vurguladı.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)ogutfm.com
Tüm hakları Öğüt FM - Radyo Öğüt - 102.1 / Düzce adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr