HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 28 MAYIS 2024, SALI

Gastronomi Öğrencileri Sahada

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. sınıf öğrencileri, "Temel Yemek Pişirme Teknikleri" dersi düzenlenen program ile bir yemek firması ziyaret ederek yemek firmasındaki pişirme tekniklerini yakından görme imkanı buldu
07.01.2023 12:46
Gastronomi Öğrencileri Sahada
Gastronomi Öğrencileri Sahada
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. sınıf öğrencileri, "Temel Yemek Pişirme Teknikleri" dersi düzenlenen program ile bir yemek firması ziyaret ederek yemek firmasındaki pişirme tekniklerini yakından görme imkanı buldu.

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin öğrendikleri teorik bilgilerin pratikte nasıl uygulandığını görmeleri ve bu konuda bilgi sahibi olmaları amacıyla düzenlenen etkinlikte, Coşkun Yemek Catering yetkilileri gıda sektörü hakkında bilgilendirmede bulundu.

Sonrasında Proje Geliştirme yetkilileri rehberliğinde işletmenin üretim parkurları ve lojistik depolarını ziyaret eden öğrenciler; gıda saklanması, taşınması, dağıtımı ve depolanmasına ilişkin önemli bilgiler edindi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)ogutfm.com
Tüm hakları Öğüt FM - Radyo Öğüt - 102.1 / Düzce adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr