HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 28 MAYIS 2024, SALI

Kusursuz Kafe'de Glutensiz Mutfak Dönemi Başlıyor

Çölyak hastalarının da sosyal yaşama tam olarak katılabilmeleri için yeni bir adım atıldı ve Kusursuz Kafe'de Glutensiz Mutfak 12 Mayıs Cuma günü faaliyete başlıyor.
11.05.2023 18:39
Kusursuz Kafe'de  Glutensiz Mutfak Dönemi Başlıyor
Kusursuz Kafe'de  Glutensiz Mutfak Dönemi Başlıyor

Düzce Belediyesi, dezavantajlı bireylerin yaşama entegrasyonunu sağlamaya devam ediyor. Çölyak hastalarının da sosyal yaşama tam olarak katılabilmeleri için yeni bir adım atıldı ve Kusursuz Kafe'de Glutensiz Mutfak 12 Mayıs Cuma günü faaliyete başlıyor.



Kafe'de özel bireyler tarafından çalışılan mutfağında, çölyak hastaları için özel olarak hazırlanmış glutensiz yiyecekler ve içecekler sunulacak. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaşlardan gelen talep üzerine böyle bir düzenleme yapılması yönünde talimat verdi ve çölyak hastalarının sosyal yaşamlarını kısıtlayan durumun ortadan kaldırıldığını belirtti.



Başkan Özlü, "Hiçbir vatandaşımızın sosyal yaşamdan kısıtlanmasını kabul edemeyiz. Onların talepleri üzerine sosyal tesislerimizden Kusursuz Kafe'de bu uygulamaya başladık. Bugünden itibaren Kusursuz Kafe mutfağında glutensiz ikramlar olacak. Genç, yaşlı, çocuk bütün hemşehrilerimizi bu güzel ortamda vakit geçirmeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.



Düzce Belediyesi'nin bu girişimi, çölyak hastalarının yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)ogutfm.com
Tüm hakları Öğüt FM - Radyo Öğüt - 102.1 / Düzce adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr