HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 28 MAYIS 2024, SALI

Sünnet için son başvuru 23 Temmuz

Düzce Belediyesi toplu sünnet şöleni için başvuru tarihi belli oldu.
12.07.2023 17:18
 Sünnet için son başvuru 23 Temmuz
 Sünnet için son başvuru 23 Temmuz
Düzce Belediyesi toplu sünnet şöleni için başvuru tarihi belli oldu. Aileler, 6-11 yaş aralığındaki çocukları için kimlikleri ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne 23 Temmuz tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Düzce Belediyesi geleneksel hale getirerek her yıl düzenlediği toplu sünnet şöleninin bu yılki takvimini açıkladı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenecek sünnet şöleni için isteğe bağlı olarak belediye sorumluluk alanında ikamet eden aileler kendi ve çocuklarının kimlik kartları ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne 23 Temmuz tarihine kadar başvuruda bulunacak.

Sünnet kıyafetleri, fotoğraf çekimleri, konvoy, eğlence ve ikramların Düzce Belediyesi tarafından karşılanacağı şölen için aileler şahsen Bahçeşehir Sosyal Yardım İşleri Hizmet Binası'nda ilgili ofisi ziyaret edecek. 6-11 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenecek organizasyonun etkinlik tarihi daha sonra açıklanacak.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)ogutfm.com
Tüm hakları Öğüt FM - Radyo Öğüt - 102.1 / Düzce adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr